De geplande parochie gesprekken ter voorbereiding op het synodaal proces zijn vanwege corona uitgesteld. Hier alvast de lezing van pastor Herwi Rikhof.

16 december 2021
Locatie:

Lezingen synodaal proces

Deze maand zouden in onze parochie de gesprekken beginnen ter voorbereiding op het synodaal proces.  Paus Franciscus heeft de wereldwijde Rooms-Katholieke Kerk opgeroepen na te denken over de kerk van vandaag en morgen. Ook onze parochie wil met gespreksmiddagen en -avonden naar elkaar te luisteren en met elkaar in gesprek gaan aan de hand van een aantal vragen. Van deze gesprekken worden verslagen gemaakt die naar de bisschop worden gestuurd.

Helaas gooit corona roet in het eten. De bijeenkomsten die gepland stonden, zijn uitgesteld naar begin volgend jaar.

Pastor Herwi Rikhof houdt wel twee lezingen online. Deel 1 staat al online, deel 2 wordt volgende week woensdag 8 december om 14:00 uur live uitgezonden via het YouTube kanaal van de Cenakelkerk: klik hier

Wilt u in alle rust het tekstdocument lezen, klik op de link: het synodale proces

Meer agendapunten