Geloven Nu

16 maart 2022 20:00 uur - 22:00 uur
Locatie: Ontmoetingskerk,

Gespreksgroep Geloven nu: 20/30ers

Hoe doe je dat: geloven? Waar heb je steun aan, wat staat je tegen? Wat geeft je steun en wat kom je tegen? Ooit was geloven vanzelfsprekend en moest je heel wat uitleggen als je vragen had of er niet aan mee wilde doen. Nu is het vaak andersom: je krijgt vragen als je zegt dat je gelooft. In korte tijd lijkt geloof maatschappelijk uit de gratie en uit beeld geraakt. Maar de verwachting van sommigen dat kerk en geloof snel volledig zouden verdwijnen is niet uitgekomen. Er is opnieuw oog voor de vitaliteit van het geloof.

Hoe doen we dat in ons eigen leven? En hoe ervaar je dat als je aan het begin van een volwassen leven, een carrière, een relatie staat? In het voorjaar starten pastor Joska van der Meer en dominee Wouter Slob hierover een gespreksgroep om hierover.

De data zijn 16 maart (‘waar staan we?’), 12 april (‘wat komen we tegen?’), en 18 mei (‘wat verwachten we?’). Plek van samenkomst in de Ontmoetingskerk. We beginnen om 20.00 en sluiten om 22.00. Voor aanmelding en info: joska.vandermeer@ontmoetingskerk.net of wouter.slob@pkn-nijmegen.nl. We horen ook graag als je interesse hebt maar deze data niet mee kunt doen.