Concert Koor Surplus – “De Nieuwe Wereld”

22 mei 2022 14:30 uur
Locatie: Ontmoetingskerk,

Zondag 22 mei treedt Koor Surplus (hét koor voor de ambitieuze 50-plusser) op in de Ontmoetingskerk met het programma “De Nieuwe Wereld”.

Onder begeleiding van dirigent José Doodkorte en pianist Leo Driesenaar zingt het koor liederen van o.a. Dvorák – De nieuwe wereld, Bruckner – Ave Maria, Purcell – Man that is born of a woman en Klebanow – Erev shel shoshanim.

Mei is door dichters en musici de meest bezongen maand, en niet voor niets: De grauwheid van de winter is verdwenen, overal is weer kleur, geur en nieuw leven. Vreugde en liefde alom; Moederdag en Mariamaand. Reflectieve momenten met de Dodenherdenking en Bevrijdingsdag.

Dit concertprogramma van Koor Surplus is een reflectie op al deze thema’s. Ook omdat tijdens de afgelopen corona-periode eens temeer voelbaar is geworden hoe rijk onze cultuur wordt gevoed door het ritme van de tijd.

Entree: € 15.00

Voorverkoop: € 12.50