AFGELAST: Lezing Oecumenisch Winterwerk 19/01/2022

19 januari 2022
Locatie: Algemeen,

De commissie Winterwerk heeft voor het komend seizoen een interessant lezingenprogramma samengesteld.

De commissie bestaat uit mensen van de parochie Heilige Drie-eenheid, locatie H. Antonius Abtkerk in Malden en mensen van de protestantse gemeente Heumen. De lezing-avonden worden gehouden in de H. Antonius Abtkerk van in Malden, gelegen aan Kerkplein 4A, Malden of in De Terp, Heumen. Aanvang 20.00 uur.

De data van de lezingavonden zijn:
> dinsdag 19 oktober 2021, 20.00 uur, locatie Malden,  “Alles anders, alles hetzelfde”, lezing van: Hermen en Johanneke Kroesbergen
> woensdag 10 november 2021, 20.00 uur, locatie:  De Terp, Heumen
“De (moeizame) integratie van moslimmigranten; nadenken over mogelijke oorzaken”, lezing van dr. M.J.M. de Koning
> UITGESTELD: dinsdag 14 december 2021: De lezing is uitgesteld naar een nader te bepalen tijdstip:
“Paul de Kruif, bacteriënjager en activist voor een betere gezondheidszorg in de VS”
Lezing door: Jan Peter Verhave
> AFGELAST: woensdag 19 januari 2022, 20.00 uur: “Godsbeelden in de theologie en in de (middeleeuwse) kunst”
Nico Schreurs en Hermen Kroesbergen bespreken de theologische aspecten
en Trix en Koos Willemse tonen hun rijke collectie afbeeldingen.
Informatie over deze activiteit: oecumenisch.winterwerk@gmail.com

> dinsdag 22 februari 2022, 20.00 uur: “Religie zonder angst en geweld: Hoofdlijnen van Eugen Drewermanns theologie van de menselijkheid”, lezing van dr. Peter Nissen
> woensdag 20 april 2022, 20.00 uur: “De rijkdom van het ritueel”, lezing van Ekkehard Muth.

AANMELDEN VOOR DE LEZINGEN EN MEER INFORMATIE, STUUR EEN E-MAIL: oecumenisch.winterwerk@gmail.com

Meer agendapunten