Zomerprogramma in de Ontmoetingstuin: ‘De kracht van…’

1 juli 2020
Locatie: Ontmoetingskerk Nijmegen,

De afgelopen maanden zijn lastig geweest. We hadden kracht en inspiratie nodig om het vol te houden, zo lang zonder elkaar. Maar: we kunnen elkaar (weer) ontmoeten en samen nieuwe kracht opdoen. En wel in de komende weken, in onze tuin.

En dat is dus ook het thema van ons tuinprogramma voor de zomer: ‘De kracht van…’

Het zijn vijf woensdagmiddagen, waarop we aan de slag gaan met creatieve vormen die uitnodigen kracht te ontdekken, te delen en elkaar te ontmoeten.

De start van het programma is op zondag 5 juli om 15.00 uur met een gebedsviering: ‘De kracht van…’. De erop volgende bijeenkomsten zijn steeds op woensdag van 14.00 – 16.00 uur.

Op 8 juli staat de kracht van ontmoeten centraal. Wat is er allemaal gebeurd de afgelopen maanden en hoe zijn we daar doorheen gegaan?

Op 22 juli is het onderwerp de kracht van verhalen. Al luisterend naar verhalen en naar muziek komen we zelf op verhaal.

Op 5 augustus staat de kracht van alleen zijn centraal. Dit thema wordt belicht aan de hand van poëzie en ook met muziek.

op 19 augustus ervaren we de kracht van de dans. In dans en muziek zoeken we naar wat die bewegingen kunnen betekenen.

Op 2 september is de slotbijeenkomst over de kracht van de tuin. Hoe inspireert de tuin ons en wat heeft deze ons de afgelopen periode gegeven?

Aan de bijeenkomsten kunnen maximaal 30 mensen mee doen.  We werken steeds in drie groepen van 10 mensen. Voor alle bijeenkomsten moet u zich aanmelden.  E-mail: secretariaat@ontmoetingskerk.net

Volg de komende weken het mededelingenblad en de website.  Dan leest u de nadere informatie.

Nadere informatie trees.versteegen@ontmoetingskerk.net

Meer agendapunten