Zaterdagavondviering 18.30 uur via YouTube kanaal Ontmoetingskerk

Op zaterdagavond om 18.30 uur vindt er in onze parochie Heilige Drie-eenheid een viering plaats in de Ontmoetingskerk in Nijmegen.

U kunt deze viering live bekijken of op een later tijdstip bekijken/terug kijken via internet (-tv).
De link naar het kanaal van de vieringen van de Ontmoetingskerk is: https://www.youtube.com/channel/UCbaYM8QY5iXXB9QIzS3610Q
Meer informatie vindt u ook op de locatiepagina van de Ontmoetingskerk.

Driekoningen in Malden

Driekoningen in de kerststal in Malden!
De kerststal in Malden is ook dit jaar opgebouwd door de vrijwilligers van de kerststalgroep.

Vanwege de lockdown is de kerk (en dus ook de kerststal) niet te bezichtigen.
Wil je volgend jaar ook meehelpen om de kerststal op te bouwen, meld je dan aan via een e-mail: locatiemalden@h3eenheid.nl

H. Antonius Abt kerk Malden op www.YouTube.com

De Antonius Abt kerk heeft sinds kort een eigen YouTube kanaal (kopieer dit naar de adresbalk:) https://youtube.com/channel/UCGl4szl6JTm2Bk_-e08ZxiQ

Via dit kanaal hebben wij geprobeerd de sfeer van “Kerst in de Antonius Abt kerk in Malden” bij u thuis brengen.

U/jij bent van harte welkom om de filmpjes op dit kanaal te bekijken!

Het kerstmisboekje vindt u hier: Teksten Kerstviering 2020 Parochie Heilige Drie-eenheid, locatie H. Antonius Abt-kerk Malden

Kerstviering in Malden via You Tube en GL8 TV

De kerstviering vanuit de H. Antonius Abt kerk in Malden is te zien op het YouTube kanaal van de H. Antonius Abt kerk Malden. De viering is niet toegankelijk voor bezoekers.

Lokale TV GL8: Deze viering wordt om 20.00 uur via TV kanaal GL8: via Caiway kanaal 12, KPN kanaal 1322, Ziggo kanaal 36/348, uitgezonden met een herhaling om 22.00 uur.

YouTube kanaal Antonius Abt kerk Malden: De kerstviering is vanaf ca. 19.00 uur “bij te wonen” via het eigen YouTube kanaal.

Lokale TV Omroep Berg en Dal: De kerstviering vanuit Malden, met voorganger pastoor Jacques Grubben, wordt omstreeks 22.00 uur uitgezonden via TV Omroep Berg en Dal.

YouTube Kanaal GL8: Op een later moment wordt de kerstviering via dit YouTube kanaal uitgezonden.

Het kerst-misboekje vindt u hier: Teksten Kerstviering 2020 Parochie Heilige Drie-eenheid, locatie H. Antonius Abt-kerk Malden