Cenakelkerk

Welkom op de pagina van de Cenakelkerk!

Belangrijk bericht voor alle parochianen

• Vanaf 20 maart zijn er weer vieringen en diensten waarbij kerkgangers aanwezig kunnen zijn.
  • De vieringen op zondagmorgen om 11.00 uur worden live uitgezonden via ons You Tube-kanaal. Klik hier om te kijken.
  • Misboekjes kunt u afhalen bij het parochiecentrum. Naast de voordeur staat een plastic box met daarin de boekjes voor de komende zondagen.
  • De kerk is in deze periode niet geopend voor bezichtiging.

Verdere informatie klik hier

De regels van de Nederlandse bisschoppenconferentie, voor alle vieringen m.b.t. het voorkomen van corona infecties:

• Een maximum van 30 personen per viering;
  • Vooraf opgeven via de website of telefonisch bij het parochiecentrum;
  • Verplichte registratie én controle bij binnenkomst na het desinfecteren van de handen, het deelnemen aan de collecte en het meenemen van het misboekje;
  • Bij binnenkomst en het naar buiten gaan is het verplicht een mondkapje te dragen;
  • De 1,5 meter afstand houden blijft van kracht;
  • De Heilige Communie wordt alleen met een pincet of handschoen en alleen op de hand uitgereikt;
  • Er mag niet meegezongen worden tijdens de viering;
  • De zang wordt verzorgd door een groep van maximaal 4 cantors (excl. dirigent en organist);
  • Er is vooralsnog helaas na géén enkele viering gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee.

Voor de Goede week en Pasen gelden afwijkende afspraken. U kunt zich vooraf maar voor één van de vieringen in onze parochie opgeven in de Goede Week inclusief de Paaswake en Pasen. Dit om zoveel mogelijk mensen een kans te geven in deze bijzondere periode naar de kerk te kunnen komen. Het verplichte opgeven voor de betreffende vieringen is mogelijk vanaf woensdag voor de Goede week dat is 24 maart.

Het secretariaat is telefonisch en per e-mail bereikbaar. Tel: 024 -322 2165. Voor dringende gevallen 06 -1089 6107.

E-mail: locatielandstichting@h3eenheid.nl

Meer informatie daarover vindt u dan op de website en via de mededelingen na de mis op zondag op You Tube.

Pastoor Rabouplein 1
6564 BP Heilig Landstichting

Telefoon: 024 -322 2165  Voor dringende gevallen 06 -1089 6107

E-mail: locatielandstichting@h3eenheid.nl

Bereikbaar op werkdagen van 9.30 – 12.30 uur.

Bankrekeningnummer: NL94 ABNA 0236 5546 11 t.n.v. Heilige Drie-Eenheid, Verrijzenis te Heilig Landstichting

Werkgroepen en koren

Historische gegevens