Cenakelkerk

Welkom op de pagina van de Cenakelkerk! We willen u graag uitnodigen voor één van onze vieringen.

Reguliere vieringen
dinsdag en vrijdag: 09.00 uur
zaterdag: 17.00 uur
zondag:    11.00 uur

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is een reserveringssysteem ingevoerd. We verzoeken u om u, voor het bijwonen van de weekendvieringen, vooraf via deze webpagina of telefonisch aan te melden. Hebt u niet gereserveerd  maar wilt u toch nog komen, dan kunt u alleen naar binnen indien er nog plaatsen over zijn. Voor doordeweekse vieringen is reserveren niet nodig.

Aanmelding uiterlijk tot zaterdagmorgen  09.00 uur:
Om u aan te melden klik hier of op de homepage op de bol RESERVEREN WEEKENDVIERINGEN.

U komt dan op het overzicht van alle vieringen. Lees de informatie die u op die pagina aantreft goed door. Kies vervolgens op de viering in kerklocatie Cenakelkerk, datum en uur, klik op de button reserveren, vul uw gegevens in en klik op de knop Verstuur. U ontvangt een e-mail met een bevestiging.

Lukt het niet om te reserveren via de website, dan kunt u zich telefonisch aanmelden via het centraal parochiesecretariaat tel: 024 – 355 3630 (op werkdagen van 09.00-12.30 uur).

Kerk open voor gebed
Op woensdagochtend van 11.00-12.00 uur is de kerk open voor gebed. Om 11.30 uur lezen we uit de Schrift de lezing van de dag gevolgd door een korte meditatie.

Vieringen volgen via You Tube
De vieringen op zondagmorgen worden live uitgezonden via ons You Tube-kanaal. Klik hier om te kijken.

Mededeling i.v.m. uw privacy
Kerkgangers wordt medegedeeld dat de vieringen op de zondag worden opgenomen en uitgezonden via ons You Tube kanaal. Kerkgangers kunnen bij het plaatsnemen rekening houden met de positie(s) van de camera (overigens is de camera permanent gericht op het altaar op het priesterkoor).

Pastoor Rabouplein 1
6564 BP Heilig Landstichting

Telefoon: 024 -322 2165  Voor dringende gevallen 06 -1089 6107

E-mail: locatielandstichting@h3eenheid.nl

Bereikbaar op werkdagen van 9.30 – 12.30 uur.

Bankrekeningnummer: NL94 ABNA 0236 5546 11 t.n.v. Heilige Drie-Eenheid, Verrijzenis te Heilig Landstichting

Werkgroepen en koren

Historische gegevens