Cenakelkerk

Welkom op de pagina van de Cenakelkerk!

Eucharistievieringen
Dinsdag en vrijdag om 09.00 uur
Zaterdag om 17.00 uur
Zondag om 11.00 uur
Kerk open voor gebed
Woensdag 11.00-12.00 uur
Om 11.30 is er een Schriftlezing gevolgd door een korte meditatie.
  • De vieringen op zondagmorgen om 11.00 uur worden live uitgezonden via Omroep Berg en Dal en via You Tube: Klik hier om te kijken.
Kerk open voor bezichtiging
Donderdag t/m zondag van 14.00-16.30 uur. Meer informatie via deze link.

Voor rondleidingen op afspraak tel. nr. 024-3222165 of e-mail  grootstemuseumcenakel@gmail.com

Informatie i.v.m. corona preventie

Een kort overzicht van de maatregelen die door de regering, de bisschoppen en de parochie zijn genomen m.b.t. de corona preventie,

• Blijf thuis bij klachten, verkoudheid en of ziekte.
  • U dient zich vooraf aan te melden voor de viering via deze website of het kerklocatie- of parochiesecretariaat.
  • Draag een mondkapje bij binnenkomst, en bij het verplaatsen in de kerk.
  • Houd 1,5 meter afstand, ook bij het ter Communie gaan.
  • Ga zitten op een niet-geblokkeerde plaats.
  • De maatregelen bepalen het maximum, het aantal kerkgangers en koorleden.
  • De verplichte afstand van 1,5 meter geldt ook voor koren en bepaalt het maximum aantal zangers/zangeressen voor zowel de diensten als de repetities.
  • Er mag niet meegezongen worden door de kerkgangers.
  • De Heilige Communie wordt met een pincet of plastic handschoen) uitgereikt en alleen op de hand. Het hoestscherm blijft staan.
  • Tijdens de viering en tussen vieringen moet er voldoende geventileerd worden in het kerkgebouw.
  • Na de viering is er geen gelegenheid tot koffiedrinken.

Namens het pastoraal team, pastoor Jacques Grubben

De digitale uitzendingen vanuit de Heilig Landstichting en de Ontmoetingskerk zullen doorgaan.

Het secretariaat is bereikbaar op werkdagen van 9.30 – 12.30 uur.  Meer informatie vindt u op de website en via de mededelingen na de mis op zondag

Pastoor Rabouplein 1
6564 BP Heilig Landstichting

Telefoon: 024 -322 2165  Voor dringende gevallen 06 -1089 6107