Kruispuntkerk

Welkom op de pagina van Kruispuntkerk!

Informatie i.v.m. corona preventie

Een kort overzicht van de maatregelen die door de regering, de bisschoppen en de parochie zijn genomen. ingaande 25 november 2021

• Blijf thuis bij klachten, verkoudheid en of ziekte.
  • U hoeft zich vooraf niet meer aan te melden voor de viering, u dient wel vóór de dienst een presentielijst in te vullen.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst.
  • Draag een mondkapje bij binnenkomst, en bij het verplaatsen in de kerk.
  • Houd 1,5 meter afstand, ook bij het ter Communie gaan.
  • Ga zitten op een niet-geblokkeerde plaats.
  • De maatregelen bepalen het maximum, het aantal kerkgangers en koorleden.
  • De verplichte afstand van 1,5 meter geldt ook voor koren en bepaalt het maximum aantal zangers/zangeressen voor zowel de diensten als de repetities.
  • Gebruik bij QR-code controle de juiste Corona Check Scanner.
  • Er mag niet meegezongen worden door de kerkgangers.
  • De Heilige Communie wordt met een pincet of plastic handschoen) uitgereikt en alleen op de hand. Het hoestscherm blijft staan.
  • Tijdens de viering en tussen vieringen moet er voldoende geventileerd worden in het kerkgebouw.
  • Na de viering is er geen gelegenheid tot koffiedrinken.

Namens het pastoraal team, pastoor Jacques Grubben

De digitale uitzendingen vanuit de Heilig Landstichting en de Ontmoetingskerk zullen doorgaan.

Van Hogendorpstraat 126
6535 VC Nijmegen

Telefoon: 024 – 351 0855  Voor dringende gevallen 06 -1272 3921
E-mail: locatiehatert@h3eenheid.nl

Bereikbaar op ma, di en vrij. van 10:00 tot 12:00 uur.

Bankrekeningnummer voor Kerkbalans: NL28 RABO 0119 4005 37  t.n.v. Heilige Drie-eenheid, Hatert te Nijmegen.

Bankrekeningnummer voor alle overige betalingen: (misintenties, facturen): NL55 RABO 0119 4012 15 t.n.v. Heilige Drie-eenheid, Hatert te Nijmegen

Werkgroepen en koren

Historische gegevens