Kruispuntkerk

Welkom op de pagina van Kruispuntkerk!

BELANGRIJK BERICHT VOOR ALLE PAROCHIANEN

• Alle h. Missen gaan tot en met 9 februari 2021 en tot nader bericht helaas NIET door of zijn niet toegankelijk voor bezoekers.
  • Er zullen wel live uitzendingen via You Tube plaatsvinden vanuit diverse kerklocaties.
  • Het ontsteken van een kaarsje in de kerk is niet mogelijk.

Verdere informatie klik hier

We willen u graag uitnodigen voor één van onze vieringen, maar tot nader order zal dat dus alleen maar kunnen via de You Tube uitzendingen van de vieringen.

Mocht er toch een specifieke viering worden toegestaan (b.v. bij een uitvaart) dan wordt u verzocht de richtlijnen van de begeleiders van de vieringen in acht te nemen (mondmasker, 1,5 meter afstand, handen desinfectie met handalcohol).

• Alle  Missen op en rondom Kerstmis en de doordeweekse h. Missen gaan vanaf heden tot 19 januari 2021 en tot nader bericht helaas NIET door of zijn niet toegankelijk voor bezoekers .
  • Er zullen wel live uitzendingen via You Tube plaatsvinden.

Van Hogendorpstraat 126
6535 VC Nijmegen

Telefoon: 024 – 351 0855  Voor dringende gevallen 06 -1272 3921
E-mail: locatiehatert@h3eenheid.nl

Bereikbaar op ma, di en vrij. van 10:00 tot 12:00 uur.

Bankrekeningnummer voor Kerkbalans: NL28 RABO 0119 4005 37  t.n.v. Heilige Drie-eenheid, Hatert te Nijmegen.

Bankrekeningnummer voor alle overige betalingen: (misintenties, facturen): NL55 RABO 0119 4012 15 t.n.v. Heilige Drie-eenheid, Hatert te Nijmegen

Werkgroepen en koren

Historische gegevens