Lourdeskerk

Welkom op de pagina van Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk! We willen u graag uitnodigen voor één van onze vieringen.

Reguliere vieringen
In verband met richtlijnen van Kerk en Overheid m.b.t. de bestrijding van het coronavirus heeft ook onze parochie bepaalde maatregelen in acht te nemen.
Vanaf 1 juli zijn er in enkele kerklocaties weer publieks toegankelijke h. Missen. Voor de weekendvieringen is er een verplichting zich vooraf aan te melden.

U kunt dat doen door hier of op de Home-page te klikken op de ronde bol RESERVEREN WEEKEND VIERINGEN. U komt dan op het overzicht Vieringen . U kunt dan (door naar beneden te scrollen) zoeken op datum, uur en kerklocatie Leest, ter preventie van besmetting met het corona virus, vooral de informatie die u aantreft.

Voor het bijwonen van de doordeweekse vieringen is aanmelding niet nodig.

Telefoon: 024 – 355 3630 voor dringende gevallen 06 -1272 3921
Email: parochiecentrum@h3eenheid.nl