Lourdeskerk

Welkom op de pagina van Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk! Heeft u belangstelling voor koormuziek (Gregoriaans, Nederlands, Engels enz.), kijk en luister dan eens naar JOKOLO (Jongeren Koor Lourdeskerk), klik hier

BELANGRIJK BERICHT VOOR ALLE PAROCHIANEN

• Alle h. Missen gaan tot en met 9 februari 2021 en tot nader bericht helaas NIET door of zijn niet toegankelijk voor bezoekers.
  • Er zullen wel live uitzendingen via You Tube plaatsvinden vanuit diverse kerklocaties.
  • Het ontsteken van een kaarsje in de kerk is niet mogelijk.

Verdere informatie klik hier

We willen u graag uitnodigen voor één van onze vieringen, maar tot nader order zal dat dus alleen maar kunnen via de You Tube uitzendingen van de vieringen.

Mocht er toch een specifieke viering worden toegestaan (b.v. bij een uitvaart) dan wordt u verzocht de richtlijnen van de begeleiders van de vieringen in acht te nemen (mondmasker, 1,5 meter afstand, handen desinfectie met handalcohol).

Telefoon: 024 – 355 3630 voor dringende gevallen 06 -1272 3921
Email: parochiecentrum@h3eenheid.nl