Ontmoetingskerk

Welkom op de pagina van Ontmoetingskerk! We willen u graag uitnodigen voor één van onze vieringen.

Reguliere vieringen:
In verband met richtlijnen van Kerk en Overheid m.b.t. de bestrijding van het coronavirus heeft ook onze parochie bepaalde maatregelen in acht te nemen.
Vanaf 1 juli zijn er in enkele kerklocaties weer publieks toegankelijke h. Missen en Woord- en Communie vieringen. Voor de weekendvieringen is er een verplichting zich vooraf aan te melden.

U kunt dat doen door hier of op de Home-page te klikken op de ronde bol RESERVEREN WEEKEND VIERINGEN. U komt dan op het overzicht Vieringen . U kunt dan (door naar beneden te scrollen) zoeken op datum, uur en kerklocatie Leest, ter preventie van besmetting met het corona virus, vooral de informatie die u aantreft.

Voor het bijwonen van de doordeweekse vieringen is aanmelding niet nodig.

Mededeling i.v.m. uw privacy
Kerkgangers wordt medegedeeld dat de vieringen van zaterdag en zondag worden opgenomen en uitgezonden via ons You Tube kanaal. Kerkgangers kunnen bij het plaatsnemen rekening houden met de positie(s) van de camera.

Check ook de website van de Ontmoetingskerk.

Meijhorst 70-33
6537 EP Nijmegen

Telefoon: 024 – 344 1446
Email: secretariaat@ontmoetingskerk.net

Bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Bankrekeningnummer:
NL43 INGB 0001 4137 00
Check de website voor actuele en uitgebreide informatie.

Werkgroepen en koren

Historische gegevens