Ontmoetingskerk

Beelduitzending

Welkom op de pagina van Ontmoetingskerk!

We willen u graag uitnodigen voor één van onze vieringen, maar vanwege de afgekondigde lockdown kan dat helaas niet. Maar u bent altijd van harte welkom om via You Tube met ons mee te vieren. Zie het belangrijke bericht hieronder van het pastoraal team.

BELANGRIJK BERICHT VOOR ALLE PAROCHIANEN

• Alle h. Missen gaan tot en met 9 februari 2021 en tot nader bericht helaas NIET door of zijn niet toegankelijk voor bezoekers.
  • Er zullen wel live uitzendingen via You Tube plaatsvinden vanuit diverse kerklocaties.

Verdere informatie klik hier

We willen u graag uitnodigen voor één van onze vieringen, maar tot nader order zal dat dus alleen maar kunnen via de You Tube uitzendingen van de vieringen.

Elke zaterdagavond is er om 18.30 uur een RK-viering en elke zondag is er om 10.30 uur, afwisselend, een RK-viering of een Protestantse dienst, deze kunnen niet worden bezocht maar worden online uitgezonden.

Mocht er toch een specifieke viering worden toegestaan (b.v. bij een uitvaart) dan wordt u verzocht de richtlijnen van de begeleiders van de vieringen in acht te nemen (mondmasker, 1,5 meter afstand, handen desinfectie met handalcohol).

Dit betekent het volgende: Vanaf 15-12-2020 worden er tijdens de vieringen geen bezoekers toegelaten. De vieringen worden dus wel uitgezonden via ons You Tube kanaal.

Online gaan al onze vieringen door!
Dus hartelijk welkom bij onze You Tube uitzendingen op zaterdagavond om 18.30 uur (RK) en zondagochtend om 10.30 uur (afwisselend RK en Prot.)

Check ook de website van de Ontmoetingskerk.

ONZE KERK – Ontmoetingskerk   Beelduitzending.

Algemene informatie:
Heilige Drie-eenheid – “Samen kerk zijn onder de torens” (parochie-heiligedrie-eenheid.nl)

Meijhorst 70-33
6537 EP Nijmegen

Telefoon: 024 – 344 1446
Email: secretariaat@ontmoetingskerk.net

Bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Bankrekeningnummer:
NL43 INGB 0001 4137 00
Check de website voor actuele en uitgebreide informatie.

Werkgroepen en koren

Historische gegevens