Ontmoetingskerk

Beelduitzending

Welkom op de pagina van Ontmoetingskerk!

We nodigen u graag uit voor één van onze vieringen,  ook bent u altijd van harte welkom om via You Tube met ons mee te vieren.

Elke zaterdagavond is er om 18.30 uur een RK-viering en elke zondag is er om 10.30 uur, afwisselend, een RK-viering of een Protestantse dienst, deze kunnen worden bezocht maar worden ook online uitgezonden.

Aanmelding voor vieringen en diensten in de periode van zaterdag 24 juli tot en met zondag 29 augustus.

In de hal van de kerk liggen aanmeldingsbriefjes voor u klaar. Graag daarop uw naam en telefoonnummer of emailadres vermelden. Dit i.v.m. de coronamaatregelen. In deze periode is het niet mogelijk online of per telefoon te reserveren.

Voor het openingsweekend van 4 en 5 september is het de bedoeling dat u weer telefonisch of online reserveert.

Onderstaande regels van de Nederlandse bisschoppenconferentie dienen in acht te worden genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

• Een maximum aantal personen per viering;
  • Vooraf reserveren via de website (klik hier) of telefonisch bij het locatiesecretariaat of bij het parochiecentrum;
  • Verplichte registratie én controle bij binnenkomst na het desinfecteren van de handen, het deelnemen aan de collecte en het meenemen van het misboekje;
  • Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht;
  • De 1,5 meter afstand houden blijft van kracht;
  • De Heilige Communie wordt alleen met een pincet of handschoen en alleen op de hand uitgereikt;
  • Er mag niet meegezongen worden tijdens de viering;
  • De zang wordt verzorgd door een groep van maximaal 12 cantors (excl. dirigent en organist);

Online gaan al onze vieringen ook door!
Dus hartelijk welkom bij onze You Tube uitzendingen op zaterdagavond om 18.30 uur (RK) en zondagochtend om 10.30 uur (afwisselend RK en Prot.)

Check ook de website van de Ontmoetingskerk.

ONZE KERK – Ontmoetingskerk   Beelduitzending.

Algemene informatie:
Heilige Drie-eenheid – “Samen kerk zijn onder de torens” (parochie-heiligedrie-eenheid.nl)

Meijhorst 70-33
6537 EP Nijmegen

Telefoon: 024 – 344 1446
Email: secretariaat@ontmoetingskerk.net

Bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Bankrekeningnummer:
NL43 INGB 0001 4137 00
Check de website voor actuele en uitgebreide informatie.

Werkgroepen en koren

Historische gegevens