Ontmoetingskerk

Beelduitzending

Welkom op de pagina van Ontmoetingskerk!

We nodigen u graag uit voor één van onze vieringen,  ook bent u altijd van harte welkom om via You Tube met ons mee te vieren. Zie het belangrijke bericht hieronder van het pastoraal team.

BELANGRIJK BERICHT VOOR ALLE PAROCHIANEN

• Met ingang van het weekend 20 en 21 maart zullen de heilige Missen (doordeweeks en in het weekend) weer hervat worden in de parochie.

Verdere informatie klik hier

De reden voor het weer kunnen openstellen is tweeledig. Enerzijds het voortschrijdende inzicht dat de in december goed gekozen strategie niet langer noodzakelijk is. En anderzijds dat de door het kabinet gekozen versoepelingen voldoende ruimte bieden voor een openstelling. Positief is ook dat op de locaties Heilig Landstichting en de Ontmoetingskerk de digitale uitzendingen zullen blijven doorgaan! Echter de gekozen solidariteit met de samenleving en het voorkomen van een corona-brandhaard in onze kerken blijft van groot belang.

Daarom geldt conform de regels van de Nederlandse bisschoppenconferentie, voor alle vieringen:

• Een maximum van 30 personen per viering;
  • Vooraf opgeven via de website of telefonisch bij het parochiecentrum;
  • Verplichte registratie én controle bij binnenkomst na het desinfecteren van de handen, het deelnemen aan de collecte en het meenemen van het misboekje;
  • Bij binnenkomst en het naar buiten gaan is het verplicht een mondkapje te dragen;
  • De 1,5 meter afstand houden blijft van kracht;
  • De Heilige Communie wordt alleen met een pincet of handschoen en alleen op de hand uitgereikt;
  • Er mag niet meegezongen worden tijdens de viering;
  • De zang wordt verzorgd door een groep van maximaal 4 cantors (excl. dirigent en organist);
  • Er is vooralsnog helaas na géén enkele viering gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee.

Voor de Goede week en Pasen gelden afwijkende afspraken. U kunt zich vooraf maar voor één van de vieringen in onze parochie opgeven in de Goede Week inclusief de Paaswake en Pasen. Dit om zoveel mogelijk mensen een kans te geven in deze bijzondere periode naar de kerk te kunnen komen. Het verplichte opgeven voor de betreffende vieringen is mogelijk vanaf woensdag voor de Goede week dat is 24 maart.

Elke zaterdagavond is er om 18.30 uur een RK-viering en elke zondag is er om 10.30 uur, afwisselend, een RK-viering of een Protestantse dienst, deze kunnen worden bezocht maar worden ook online uitgezonden.

Online gaan al onze vieringen door!
Dus hartelijk welkom bij onze You Tube uitzendingen op zaterdagavond om 18.30 uur (RK) en zondagochtend om 10.30 uur (afwisselend RK en Prot.)

Check ook de website van de Ontmoetingskerk.

ONZE KERK – Ontmoetingskerk   Beelduitzending.

Algemene informatie:
Heilige Drie-eenheid – “Samen kerk zijn onder de torens” (parochie-heiligedrie-eenheid.nl)

Meijhorst 70-33
6537 EP Nijmegen

Telefoon: 024 – 344 1446
Email: secretariaat@ontmoetingskerk.net

Bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Bankrekeningnummer:
NL43 INGB 0001 4137 00
Check de website voor actuele en uitgebreide informatie.

Werkgroepen en koren

Historische gegevens