Huisbezoek

Verschillende situaties in het leven kunnen aanleiding geven tot een gesprek. Het geloof speelt in ieders leven een meer of minder grote rol. Wanneer echter het leven een andere wending neemt kan de behoefte ontstaan aan een gesprek met een pastor. Een pastor wil een goede gesprekspartner zijn en helpen het zicht op het leven te verdiepen in het licht van het geloof. Alle pastores van het pastoraal team zijn in principe bereid om een pastoraal gesprek (bij u thuis) aan te gaan.

Wenst u een huisbezoek, neem dan contact op met het secretariaat in het parochiecentrum (0243553630) maar u kunt ook bijgaand formulier invullen en versturen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bericht.

Gesprek met een Pastor

Onderstaand gebed van harte aanbevolen.

Goede God, de vakantietijd komt er weer aan.

Wij mogen uitrusten en bijkomen van al onze inspanningen na een bijzonder jaar.

Het was een tijd van mogelijkheden én van allerlei beperkingen vanwege Corona.

Ditmaal was het geen heilige als rode draad maar een vervelend en dodelijk virus.

Velen van ons kennen wel iemand die een dierbare heeft verloren en misschien zijn wij wel die iemand die te maken kreeg met een verlies.

Vader, wij zijn uw kinderen en vragen U om met ons mee te gaan op onze reis.

Het maakt hierbij niet uit of wij in Nederland blijven of dat wij de grens over gaan om de rust of het vertier te zoeken.

Wilt U ons kompas zijn voor onderweg en op die andere plek waar wij onszelf mogen zijn samen met anderen.

En geef ons dan de kracht om te kunnen genieten van al het moois dat ons toe schijnt.

Als de tijd gekomen is om huiswaarts te gaan Heer, wijs ons dan de weg terug, om veilig thuis te komen.

En om met frisse moed weer aan de slag te gaan op school, thuis of op ons werk.

AMEN