Versoepeling coronaregels

Er is vanaf het weekend van 25 en 26 september weer meer mogelijk! In de Cenakelkerk gaan we hier zó mee om:

• U hoeft zich vooraf niet meer aan te melden. Bij binnenkomst krijgt u een kaartje met het verzoek om uw naam en telefoonnummer of emailadres te noteren. Het kaartje kunt u deponeren in de daarvoor bestemde doos.
    Na 3 weken worden de kaartjes van de desbetreffende zondag vernietigd.
  • Blijf bij verkoudheid, klachten of ziekte thuis.
  • U kunt weer op alle plaatsen in de kerk plaatsnemen, maar ga hierbij respectvol met de ander om.
    De Taborkapel en het koor bij het orgel worden gereserveerd voor kerkgangers die nog graag de 1.5 meter afstand willen behouden.
    Eventueel kunnen zij ook een mondmasker dragen (en dan wel in de kerk plaatsnemen).
  • We gaan ook weer collecteren door het collectemandje door te geven. Daarom vragen we extra aandacht voor het desinfecteren van de handen.
  • Gewoon meezingen mag weer.
  • Communie uitreiken blijft nog even ongewijzigd, alleen ontvangt u de communie niet meer met een pincet, maar desinfecteert de voorganger vooraf zijn handen.
    Verzoek om verder de aanwijzingen van de collectanten op te volgen.
  • De vieringen op de zaterdagavond zullen weer plaats vinden in de Taborkapel.
  • Lees hier meer over de versoepeling van de coronaregels op de locaties van Parochie Heilige Drie-eenheid.