Geen viering in Malden

24 juli 2021 om uur

Vanwege de vakantieperiode van de voorgangers zijn er in de H. Antonius Abtkerk in Malden in juli en augustus één keer in de twee weken vieringen. Op 24 juli is er geen viering, op 31 juli is er een viering, op 7 augustus is er geen viering in Malden enz.

Reserveren

De reserveringstermijn voor deze viering is nu verstreken. Zonder reservering kunt u alleen naar binnen indien er nog plaatsen over zijn. Neem contact op met de betreffende kerk om te kijken of u nog kunt komen.