h. Mis

Voorganger: M.Lemmers
Gregoriaans Koor
Bijzonderheden: 22e zondag door het jaar

Opmerkingen: Aanmelding voor vieringen en diensten in de periode van zaterdag 24 juli tot en met zondag 29 augustus. In de hal van de kerk liggen aanmeldingsbriefjes voor u klaar. Graag daarop voorafgaand aan de viering uw naam en telefoonnummer of emailadres vermelden. Dit i.v.m. de coronamaatregelen. In deze periode is het niet mogelijk online of per telefoon te reserveren. U bent van harte welkom. Voor het openingsweekend van 4 en 5 september is het de bedoeling dat u weer telefonisch of online reserveert.

Gregoriaans Koor

Reserveren

De reserveringstermijn voor deze viering is nu verstreken. Zonder reservering kunt u alleen naar binnen indien er nog plaatsen over zijn. Neem contact op met de betreffende kerk om te kijken of u nog kunt komen.