Kerstviering in Malden via You Tube en GL8 TV

24 december 2020 om 19:00 uur
Voorganger: Pastoor Jacques Grubben en diaken Henk Welling
De kerstviering vanuit de H. Antonius Abt kerk in Malden is te zien op het YouTube kanaal van de H. Antonius Abt kerk Malden. De viering is niet toegankelijk voor bezoekers.
Lokale TV GL8: Deze viering wordt om 20.00 uur via TV kanaal GL8: via Caiway kanaal 12, KPN kanaal 1322, Ziggo kanaal 36/348, uitgezonden met een herhaling om 22.00 uur.
YouTube kanaal Antonius Abt kerk Malden: De kerstviering is vanaf ca. 19.00 uur "bij te wonen" via het eigen YouTube kanaal.
Lokale TV Omroep Berg en Dal: De kerstviering vanuit Malden, met voorganger pastoor Jacques Grubben, wordt omstreeks 22.00 uur uitgezonden via TV Omroep Berg en Dal.
YouTube Kanaal GL8: Op een later moment wordt de kerstviering via dit YouTube kanaal uitgezonden.
Het kerst-misboekje vindt u hier: Teksten Kerstviering 2020 Parochie Heilige Drie-eenheid, locatie H. Antonius Abt-kerk Malden

Opmerkingen: koor: Groenestraatensemble

YouTube kanaal Antonius Abt kerk Malden: De kerstviering is vanaf ca. 19.00 uur “bij te wonen” via het eigen YouTube kanaal.

Reserveren

De reserveringstermijn voor deze viering is nu verstreken. Zonder reservering kunt u alleen naar binnen indien er nog plaatsen over zijn. Neem contact op met de betreffende kerk om te kijken of u nog kunt komen.