Vieringen

Vanwege de verlenging van de lockdown vinden de heilige missen door de week en in het weekend, tot en met 9 februari geen doorgang.

We leven een bijzondere en moeilijke tijd. Recent is de lockdown in Nederland voor drie weken verlengd tot en met 9 februari. En wat de tijd daarna ons zal brengen is nog onbekend. Het is voor ons allen als parochianen, bestuur en pastoraal team niet eenvoudig.

Het niet de heilige Mis, tenzij digitaal, bij te kunnen wonen is nogal wat. Wij hebben er begrip voor dat dit voor velen van ons moeilijk is. Het waarom roept mogelijk zelfs vraagtekens op.

Echter de toekomstige (on)mogelijkheden zijn, tegen de achtergrond van een aantal varianten op het virus COVID19, niet goed voorspelbaar. Ook hebben velen van ons een kwetsbare leeftijd en of gezondheid. Dit alles samen met het solidair zijn met onze medemensen, maakt het verantwoord om de toegang tot de doordeweekse en weekendmissen vooralsnog niet open te stellen. Wij vragen nadrukkelijk om uw begrip en geduld. Zoals het over ongeveer twee maanden weer lente zal worden, zo zal er ook een einde komen aan de beperkingen van de lockdown.

Het pastoraal team

Meer nieuws onder de ‘BOL’ Kerknieuws en Corona.

Onderstaande hygiënische voorschriften ter voorkoming van besmetting zijn van toepassing als er toch een bijzondere viering mogelijk wordt gemaakt (b.v. bij een uitvaart of bij een doop).

Indien u een speciale viering wenst te bezoeken dan vragen we u om de regels in acht te nemen die vastgelegd zijn in bijgaande pdf link.

Maatregelen ter voorkoming van corona besmetting

Alles